Photoshop, Logo Yapma, Illustrator, Grafik, Grafiker

Photoshop, Logo Yapma, Illustrator, Grafik, Grafiker

Doğru yazı seçme fonksiyonu, bağlam ve diğer faktörlerin bir dizi bağlıdır. İşte bunu nasıl ...

Mobil uygulamalar küresel markalaşma projeleri, sağ - ya da yanlış - typeface önemli bir rol oynar. Peki bu iş için doğru stili seçmek mı?

Her proje tabii ki, farklı, ama doğru yazı bulmanıza yardımcı olur kurallar vardır. Mükemmel eşleştirme için seçimleri test itibaren, sağ her zaman onu elde etmek için aşağıdaki ipuçlarını uygulayın ...

01. düşün fonksiyonu

Daima fonksiyonu yanı sıra şeklinde düşünmek. Yaratıcı kutuları, test ve onunla müşteri wowing keneler bir yazı bulma anlamı yok, sadece anahtar teknik özelliklerden yoksun çünkü aslında proje için çalışmaz keşfetmek için. Baştan bu düşünün.

02. Takip dökümhaneler

Tip bunu kullanmanız gerektiğinde ilgili sadece düşünmek bir şey değil, senin bilincinde olmalıdır. , Sosyal ağ sitelerinde bazı dökümhaneler takip deneyin tipografi bloglar okumak ya da sadece gözlerin dünyada görmek Çeşidi iyi ve kötü örnekleri için soyulmuş tutun. daha fark, daha bileceksiniz.




03. Deney titizlikle

Her proje ile ilgili olan yollarla türü test edin. Doğru boyutta görmüş ve boşluk çalışıp çalışmadığını test ettik kadar yazı Photoshop, Logo Yapma, Illustrator, Grafik, Grafiker  tipi çalışacaktır eğer bilmiyorum. Sık sık sahte Latince almazsınız ki - Peter Bil'ak işaret ettiği gibi, bunu bakmaya gidiyor nasıl gerçekçi bir fikir gerekir.

04. etkili bir düşünün

Herhangi bir tasarım kararı gibi, yazı tipi seçimi etkin düşünme sonucu olması gerekiyor. Bir yazı gibi gerçeği mutlaka hedef kitleye doğru marka mesajlarını iletmek için gidiyor anlamına gelmez. Sen müşteriyi ikna edebilir, ancak tasarım işini yapmayacağım.

05. Çifti kadar düzgün

Eğer uyum ya da kontrast Photoshop, Logo Yapma, Illustrator, Grafik, Grafiker hedefliyoruz: iki yazı biçimleri eşleştirmek çalışıyorsanız, size ulaşmak istediğiniz tanımlayarak başlayalım? Örneğin, eğrileri karşılık gelen tamamlayıcı yazı biçimleri arıyorsunuz? Işler üniforma çok girmemesine dikkat edin. Yanlış Bitti, bu çifte denim gibi yanlış olabilir

Yorumlar